понеделник, 31 декември 2012 г.

Топ 5 на най-романтичните моменти на Емая

Сигурно още ни потичат сълзите,когато видим един от многото нежни моменти на Емили и Мая:

След всичко,което те преживяха,все пак остана една горе-долу стабилна връзка .. до смъртта на Мая .. Сега решихме да ви покажем Топ 5 на най-романтичните моменти на двете невероятни момичета:

№5 (Сезон 02,Епизод 11)

Първата среща на Емая след като Мая беше на много "приятен" лагер.Когато двете си докоснаха ръцете,ние веднага разбрахме че все още има шанс за тяхната връзка.А Мая дори показа чувството си за хумор,като се преструваше че говори по микрофон с майката на Емили чрез една ваза на масата.Колко сладко!

№4 (Сезон 01,Епизод 08)

Първата официална среща.На кино.Филмът е за зомбита.Но на кого му пука ? Нито Емили,нито Мая успяха да го изгледат.Сещате се защо :) Идеалната първа среща!

№3 (Сезон 01,Епизод 13)

Тъжната раздяла.Майката на Емили разбира че Мая взима наркотици и за да предпази детето си,взима спешни мерки,които включват Мая да отиде на лагер за "пречистване".Но благодарение на Спенс,Ария и Хана двете момичета прекарват незабравима последна вечер!

№2 (Сезон 02,Епизод 16)


Какво извинение!След малка кавга Мая решава да се извини подобаващо на Емили.Невероятния воден декор е перфектен за плувкиня като Емили и .. свършва страхотна работа като за извинение!

№1 (Сезон 01,Епизод 03)

На първо място е невероятния момент,който ни и дава урок какво да НЕ правим в такива кабини на такова парти!И все пак - от тук се започна всичко!Началото на една страхотна история!Не бяхме виждали толкова секси фотокабина преди да видим Емая в нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар