неделя, 27 януари 2013 г.

Шей:"Пейдж и Кейлъб играят опасна игра"

Както знаем в Розууд никоя двойка не остава щастлива много дълго, особено когато в града има психопат. Предвид това, има ли някакъв шанс за щастлив завършек за Пейдж и Емили? Wetpaint Entertainment разговаря с актрисата Шей Мичъл за героинята й.

” Боже мой, обичам Емили и Пейдж!” – казва Шей. – ” Надявам се отношенията им да се запазят, но кой знае какво ще се случи? Все пак това е Розууд. Някой обича да прецаква всичко, така че ще видим какво ще се случи. Но Пейдж е луда по Емили точно толкова, колкото и Емили е луда по Пейдж.”

Но какво ще се случи с плана на Пейдж и Кейлъб да намерят “А” без помощта на лъжкините? Този план определено ще постави под въпрос добрите отношения на двете.

“Пейдж и Кейлъб играят много опасна игра. Те се опитват да действат зад гърба на Хана и Емили и по този начин се поставят в голяма опасност. Знаем, че “А” не обича мръсните игрички.”

Това е най-сдържаното изказване тази година, Шей! Надяваме се Пейдж и Кейлъб да не се изложат на чак толкова голяма опасност. Независимо дали ги харесвате или не за Емили и Пейдж едно е сигурно: Двете ще останат заедно още дълго време…

“Не съм сигурна дали Емили ще го преодолее, ако изгуби още един човек, когото обича” – добавя Шей.

Няма коментари:

Публикуване на коментар